LOOP music shop

Kupovina vrhunskog laptopa od sada je dostupna svima

Share on facebook
Podijeli

Kupovina vrhunskog laptopa ne mora biti nedostižan zahvat. LOOP music shop ima rješenje za sve one koji su oduvijek htjeli imati brz, pouzdan, kvalitetan laptop više klase. I još k tome s garancijom, i po povoljnijim uvjetima. Ili jednostavno trebaju pouzdan laptop za manje novaca, ali da se može kupiti na rate. Ili zamijeniti za nešto drugo što vam više ne treba.

U LOOP music shopu do izvrsnog laptopa, iako rabljenog, ali čak i s garancijom, možeš doći na vrlo jednostavan način.

Postoji nekoliko standardnih puteva:

  • izabereš na našem webshopu laptop po želji i platiš ga jednokratno ili na rate karticom, ili
  • izabereš iz naše ponude laptop i dogovoriš s nama zamjenu za nešto od glazbene opreme, mobitela ili laptopa kojeg više ne trebaš. Razliku možeš nadoplatiti jednokratno ili na rate karticama građana, ili ti mi isplatimo novac ukoliko je riječ o većem dogovorenom iznosu od vrijednosti laptopa kojeg uzimaš

Ne ustručavaj se. Javi nam se već danas putem naše Facebook stranice LOOP music shop ili putem nekog od dostupnih kanala za kontakt: https://loop.hr/kontakt/

Iz naše bogate ponude rabljenih laptopa izdvajamo dva top modela i jedan cjenovno prihvatljiviji, a svejedno odličan model.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Kad se pojavio na tržištu 2011., predstavljao je najtanji poslovni laptop s najbržim punjenjem u to vrijeme. Tada je postavljen visoki standard, i od tada je svaka nova generacija X1 Carbon sve bolja i bolja.

U našoj ponudi možete pronaći modele od 4. generacije na dalje. Laptopi su opremljeni i7 Intel procesorima, sa 16GB RAM i 256GB SSD diskovima. Dolaze uz jednogodišnje jamstvo, u izvrsnom su stanju, od kozmetike do trajanja baterije. No, u odnosu na cijenu novog, koja počinje od 12.000,00 kuna na više, kod nas ga možete dobiti za trećinu cijene novog, a sa istim ili boljim karakteristikama. I još to možete razvući na rate, ili vam u cijenu možemo uvažiti nešto od postojeće glazbene opreme, mobitela, ili slično što vam više ne treba.

rabljeni Lenovo X1 carbon na rate Loop music shop

Kad je u pitanju kupovina vrhunskog laptopa po izuzetno privlačnim uvjetima, X1 Carbon u LOOP music shopu je definitivno mudar odabir.

Našu ponudu Lenovo ThinkPad X1 Carbon prijenosnih računala možete pronaći ovdje: X1 Carbon.

HP Spectre x360

Hewlett Packardova serija Spectre predstavlja sam vrh ponude privlačnih, uzbudljivih i modernih prijenosnih računala na tržištu. U našoj su ponudi modeli Spectre x360 – vrhunski poslovni laptopi s full HD touch screenom od 13.3″. Opremljeni su Intel Core i5 vPro i5-6300u 2.4GHz procesorom, 8GB RAM, 256 GB SSD diskom i Bang&Olufsen Sound System. Dolaze s licenciranim Windows 10 Professional. Stanje im je doslovno kao novo.

kupovina vrhunskog laptopa Spectre x360 Loop music shop

Našu ponudu HP Spectre x360 prijenosnih računala možete pronaći ovdje: HP Spectre x360

HP ProBook 430

Iz naše široke ponude rabljenih laptopa izdvajamo i jedan od najpopularnijih poslovnih laptopa – HP ProBook 430. To je još jedan od “Refurbish” modela u našoj ponudi, koji nakon preuzimanja od prijašnjeg vlasnika (poslovni korisnici) prolaze temeljito čišćenje i servisni pregled. Nakon toga dobivaju dodatnu garanciju od 1 godine i spremni su za vas.

kupovina vrhunskog laptopa ProBook 430 Loop music shop

Kod nas HP ProBook 430 modeli računala dolaze s Intel Core i5 procesorima, 4GB RAM, 500GB SSHD diskom, veličine ekrana 13,3″.

Našu ponudu HP ProBook 430 prijenosnih računala možete pronaći ovdje: HP ProBook 430.

Kupovina vrhunskog laptopa na dohvat ruke

Više je razloga zašto se odlučiti na kupnju ovakvih rabljenih računala. Još je više razloga zašto to učiniti upravo kod nas. Samo neki od njih su:

  • gore navedena računala, kao i ostala računala iz naše ponude su u izvrsnom stanju
  • za većinu modela dobivate garanciju od minimalno 1 godine
  • cijene rabljenih modela kod nas su u pravilu i 3-4 puta niže od cijene novih računala
  • za cijenu novog laptopa niže klase možete kupiti rabljeno računalo visoke klase u izvrsnom stanju
  • kupovati možete na rate (do 36 rata) putem našeg webshopa
  • dostava je uključena u cijenu

Kod nas su moguće i zamjene:

  • preuzet ćemo vaše staro računalo u cijenu nekog laptopa iz naše ponude, a razliku možete nadopaltiti čak i na rate
  • kod nas možete i svoj glazbeni instrument ili opremu mijenjati za laptop

Svakako proučite naše uvjete za otkup i zamjene, i obratite nam se s pitanjima putem dostupnih kanala za kontakt.