Komisiona prodaja

Komisiona prodaja

Komisiona prodaja još je jedna u nizu usluga koje nudi LOOP music shop. Dakle, umjesto Vas, prodajemo Vaš predmet fizički u našoj trgovini, te umjesto Vas vršimo oglašavanje istog na našoj službenoj web stranici (koja ima vrlo veliku posjećenost), te na relevantnim web oglasnicima i društvenim mrežama. Naša agencija ima najveću ponudu rabljenih i novih instrumenata, te glazbene opreme na teritoriju Hrvatske. Nastojati ćemo da i Vaš komad opreme nađe svog novog vlasnika.

Ukoliko odustanete od prodaje, predmet možete preuzeti natrag bilo kad, u tijeku radnog vremena trgovine.

Uvjeti komisione prodaje

Posrednik će upotrebljavane stvari-predmete držati u prodaji 30 (trideset) dana. Nakon tog roka Nalogodavac će upotrebljavane stvari-predmete povući iz prodaje ili smanjiti cijenu i produžiti prodaju za daljnjih 30 dana.

Ukoliko se upotrebljavane stvari-predmeti ne prodaju krajnjem kupcu, za svakih započetih 30 dana Nalogodavac je dužan platiti Posredniku naknadu za prodaju, oglašavanje i skladištenje upotrebljavanih stvari-predmeta, u iznosu od 5% od vrijednosti upotrebljavanih stvari-predmeta, ali najmanje 150,00 kn.

Za stvari kojima Nalogodavac nije mijenjao uvjete u ugovorenom roku, a nije ih niti povukao iz prodaje, odnosno preuzeo od Posrednika niti nakon 90 (devedeset) dana od sklapanja Ugovora, smatrati će se da ih je napustio, te da prestaju biti njegovo vlasništvo, tj. suglasan je da postanu vlasništvo Posrednika bez naknade.

Ukoliko Nalogodavac povuče upotrebljavane stvari-predmete iz prodaje prije isteka ugovorenog roka od 30 (trideset) dana, dužan je Posredniku nadoknaditi, odmah po povlačenju, stvarni puni iznos provizije.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, vezano za komisionu prodaju, možete se informirati u našoj trgovini u Varaždinu, Stanka Vraza 6; na telefone 098/9729-585 ili 042/410-757; ili pak upitom na mail prodaja@loop.hr