Iznimno uspješan prvi LOOPov Sajam rabljene glazbene opreme i instrumenata!

Cijeli smo vikend naporno radili kako bismo vam pružili najbolje sajamsko glazbeno iskustvo, a sudeći prema vašim reakcijama – uspjeli smo!

U nedjelju, 25. studenog u prostoru Metalac industrial bara održao se prvi LOOPov sajam rabljene opreme i instrumenata.  Na sajmu je bilo izloženo preko dvjesto artikala, od gitara, bas gitara, pojačala, harmonika, puhačkih instrumenata pa do potrošnog materijala, a odaziv zainteresiranih nadmašio je naša očekivanja, na čemu smo vam neizmjerno zahvalni.

Svi posjetitelji mogli su kupiti opremu ili instrumente po posebnoj sajamskoj cijeni koja je uvelike manja od prvotne maloprodajne cijene instrumenta pa su tako neki artikli bili prodani i po cijeni do 50% nižoj od one prvotne. Osim kupnje, zainteresirani su mogli i isprobati željeni instrument ili opremu te su na vidjelo izašli mnogi talenti.

Sajam nije bio samo izložbeno – prodajnog karaktera, već i edukativnog i zabavnog.

Gitaristi početnici i hobisti mogli su vidjeti i uključiti se u probni sat sviranja gitare uz Nenada Resnika, predavača u LOOP glazbenoj klinici, školi koja nudi edukaciju sviranja gitare, bas gitare, bubnjeva, klavira i synthesizera te pjevanja. Nenad je kroz svoje predavanje objasnio prednosti sviranja instrumenta kod djece, način na koji glazba utječe na razmišljanje i zašto nikad nije kasno za početak učenja sviranja instrumenta. Oni napredniji mogli su besplatno sudjelovati na master classu Ivana Ivankovića, poznatog hrvatskog gitarista s pozamašnim stažem.

Publiku je za vrijeme sajma zagrijao DJ Yapa, a za potpuni dojam pobrinuli su se dečki iz varaždinskog benda Fakustix by JamIT. Poseban nastup odradila je i polaznica škole pjevanja u sklopu LOOP glazbene klinike, Ivana Novak koja je pokazala zavidne glazbene sposobnosti uz pratnju profesora Damira Rodigera na klavijaturama. Glazbeni vrhunac večeri svakako je bio neočekivano okupljeni bend koji je oduševio Metalac, a u kojem su se našli Ivan Ivanković koji je i povremeni predavač na LOOP glazbenim klinikama, Domagoj Dumbović, basist i voditelj našeg LOOP Music Shopa, Damir Rodiger, profesor koji predaje pjevanje i bubnjeve u LOOP glazbenoj klinici, te član Zodiac benda, Bogdan Bulat – Bobo, koji je upotpunio bend na usnoj harmonici.

Zahvaljujemo vam svima na dolasku i vremenu provedenom s nama. LOOP glazbena agencija nakon pet godina na sceni i s ovakvom podrškom nastavlja samo još jače i bolje.

Kako je bilo u nedjelju možete pogledati u velikoj fotogaleriji na našoj Facebook stranici

Filed under: Novosti

Nema komentara, napiši što misliš!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiraj *

Name *
Email *
Website