Detaljan program događanja na LOOPovom sajmu rabljene opreme

U nedjelju 25.11. u 15:00 sati u čakovečkom klubu METALAC Industrial Bar započinje prvi LOOPov sajam rabljenih glazbenih instrumenata i glazbene opreme. U nedjelju će tako svi zainteresirani imati priliku na jednom mjestu vidjeti i isprobati veliki dio instrumenata i opreme iz naše bogate kolekcije rabljenih primjeraka koji su k nama došli po našem uhodanom modelu zamjene „rabljeno za novo“.

Sajam nije samo sajam

Kakav bi to bio sajam glazbenih instrumenata i opreme, kad na njemu ne bi bilo glazbe?! Stoga smo za sve posjetitelje Sajma, neovisno o tome da li su ciljano došli pogledati i kupiti neki instrument ili komad opreme, ili ih čista znatiželja dovodi u METALAC, pripremili bogat prateći program edukativnih predavanja i radionica, svirke, DJ program te predstavljanja svega čime se LOOP grupa bavi.

Evo kako će to sve skupa izgledati u nedjelju.

Otvorenje sajma je u 15:00 sati. Sve rabljene instrumente i glazbenu opremu moguće je pogledati, isprobati i kupiti tijekom trajanja Sajma od 15:00 – 22:00 sata. Za svo to vrijeme će se u METALCU štošta još događati: svirke, radionice, prezentacije proizvoda i usluga…

15:00 – Otvorenje sajma
15:00 – 16:00 – DJ program – DJ YAPA
16:00 – 16:20 – Predstavljanje usluga LOOP glazbene agencije za glazbenike i organizatore događanja
16:25 – 16:45 – Predstavljanje LOOP shopa i program instrumenata i opreme za škole, početnike i hobiste
17:00 – 17:45 – predstavljanje programa LOOP Glazbene Klinike i radionica sviranja gitare za djecu i početnike s Nenadom Resnikom
18:00 – 19:00 – DJ program – DJ YAPA
19:30 – 20:15 – Gitaristička klinika s Ivanom Ivankovićem
20:30 – 21:15 – Svirka: FAKUSTIX by jamIT – akustični program domaćih i stranih pop rock hitova
21:15 – 22:00 – Svirka: Drugi Program – glazba za najbolji plesnjak

Sajamska tombola i nagrade za posjetitelje

Za posjetitelje sajma smo pripremili čitav niz zanimljivih poklona u našoj maloj tomboli, pogodnosti pri slijedećim kupnjama u LOOP music shopu, kao i pogodnosti u LOOP Glazbenoj Klinici za naše edukacijske programe i radionice. Obratite se našem ljupkom LOOP timu na lokaciji i oni će vam sve objasniti.

Vidimo se u METALCU!

Filed under: Novosti

Nema komentara, napiši što misliš!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiraj *

Name *
Email *
Website