LOOP music shop

Besplatna dostava u Vaš dom!

Share on facebook
Podijeli

Zašto kupovati putem LOOP webshopa?

LOOP webshop nudi cijeli niz pogodnosti, udobnost i komfor kod kupovine glazbenih instrumenata i opreme. Jednostavno na našoj web stranici www.loop.hr odaberete proizvode koji Vam trebaju, i već sutra ih imate na svom kućnom pragu. Bez potrebe za izlaskom iz svojeg doma. Eventualni troškovi dostave koji se mogu pojaviti, ionako su manji od troška goriva i parkinga. A, ono što je najbitinije – štedite svoje vrijeme. Koje je ionako najdragocjenije i najskuplje. Uz sve ove pogodnosti, postoji i opcija – besplatna dostava u Vaš dom! 

Mogu li platiti karticom?

Platiti možete i karticama direktno kod kupovine putem našeg webshopa. Platiti možete jednokratno, ali i na rate (čak do 36 rata bez kamata), ovisno o Vašoj kartici.

Kako ostvariti besplatnu dostavu?

Za sve narudžbe predane putem našeg webshopa, ili pak zaprimljene na mail prodaja@loop.hr, ili telefone 098/9729-585 i 042/410-757 – besplatnu dostavu možete ostvariti za sve narudžbe iznad 500,00 kn.

Besplatna dostava u Vaš dom nagrađuje Vašu vjernost, ali Vas i motiviramo na kupnju putem web ili telefonske narudžbe, jer time štitimo Vas i naše djelatnike od socijalnog kontakta.

Kako bi smo u najvećoj mogućoj mjeri zaštitili i naše dostavljače, preporučamo uplatu prema našoj ponudi, ili pak plaćanje karticama putem našeg webshopa. Time također izbjegavamo socijalni kontakt između dostavljača i Vas, te rukovanje novčanicama i kovanicama. Ponudu Vam odmah po zaprimljenoj narudžbi šaljemo na Vaš mail.

Ostanite doma – čuvajte sebe i svoje najmilije, kupujte putem webshopa.

Šaljemo isti ili naredni dan, i u roku dan-dva imate željeni artikl na svom kućnom pragu. Bez potrebe izlaganja neposrednom kontaktu i odlascima iz sigurnosti Vašeg doma. Za kupce iz okolice Varaždina i Čakovca – dostava je isti dan!

Kako bi smo Vam bili još bliže i još brži i efikasniji – kontaktirati nas možete bilo kada i putem WhatsApp ili Viber aplikacije na broj 0989729585.