LOOP music shop

Besplatna dostava u Vaš dom!

Podijeli

Zašto kupovati putem LOOP webshopa?

LOOP webshop nudi cijeli niz pogodnosti, udobnost i komfor kod kupovine glazbenih instrumenata i opreme. Jednostavno na našoj web stranici www.loop.hr odaberete proizvode koji Vam trebaju, i već sutra ih imate na svom kućnom pragu. Bez potrebe za izlaskom iz svojeg doma. Eventualni troškovi dostave koji se mogu pojaviti, ionako su manji od troška goriva i parkinga. A, ono što je najbitinije – štedite svoje vrijeme. Koje je ionako najdragocjenije i najskuplje. Uz sve ove pogodnosti, postoji i opcija – besplatna dostava u Vaš dom! 

Mogu li platiti karticom?

Platiti možete i karticama direktno kod kupovine putem našeg webshopa. Platiti možete jednokratno, ali i na rate (čak do 36 rata bez kamata), ovisno o Vašoj kartici.

Kako ostvariti besplatnu dostavu?

Za sve narudžbe predane putem našeg webshopa, ili pak zaprimljene na mail prodaja@loop.hr, ili telefone 098/9729-585, 099/650-5066 i 042/410-757 – besplatnu dostavu možete ostvariti za sve narudžbe iznad 500,00 kn.

Šaljemo isti ili naredni dan, i u roku dan-dva imate željeni artikl na svom kućnom pragu. Za kupce iz okolice Varaždina, Koprivnice i Čakovca – dostava je isti dan!

Kako bi smo Vam bili još bliže i još brži i efikasniji – kontaktirati nas možete bilo kada i putem WhatsApp ili Viber aplikacije na brojeve 0989729585 i 0996505066.