LOOP music shop

Najam bluetooth zvučnika i malih razglasnih sistema

LOOP music shop nudi najam bluetooth zvučnika, aktivnih zvučnih kutija, te manjih i većih razglasnih sistema.

U redovnoj ponudi su slijedeći modeli: https://loop.hr/proizvod/manta-erie-spk5017-karaoke-multimedia/, https://loop.hr/proizvod/vonyx-spj-pa910/, https://loop.hr/proizvod/vonyx-spj-pa915-prijenosni-zvucnik/, https://loop.hr/proizvod/ld-systems-play-12a-aktivni-zvucnik-mp3-player/ 

Preporučeni modeli dolaze s ugrađenim MP3 playerom, bluetoothom, tunerom. Obično imaju i vlastito akumulatorsko napajanje, pa su pogodni i za korištenje u prirodi, ili na mjestima gdje nema električne energije. Uz neke modele dolaze i bežični mikrofoni, pa imate sve spremno za kućne karaoke ili proslave.

Moguć je najam i bilo kojeg drugog zvučnika ili razglasnog sistema iz naše ponude, na upit. Informacije o cijeni najma za konkretni proizvod zatražite putem obrasca: https://loop.hr/rent-a-music-form/, e-mailom na prodaja@loop.hr ili na telefone 098/9729-585 ili 042/410-757.

Kompletnu ponudu ozvučenja za najam možete pogledati na linku: https://loop.hr/kategorija-proizvoda/razglas/

Najam bluetooth zvučnika, aktivnih zvučnih kutija, te manjih i većih razglasnih sistema moguć je narok od jednog dana, pa sve do mjesec dana. Cijena najma po danu iznosi već od 72,00 kn!

Instrument koje uzimate u najam, preuzimate i vraćate u našim poslovnicama u u Varaždinu, Ulica Stanka Vraza 6, (nasuprot McDonaldsa) ili pak u Gornjem Kuršancu, Frankopanska ulica 1. Ukoliko niste iz Varaždina, postoji mogućnost da Vam se tražena oprema dostavi na Vašu zadanu adresu. Troškove dostave instrumenta snosi tražitelj najma. Ukoliko se najam radi bez dolaska u našu poslovnicu, tada je Ugovor o najmu potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika.